Category Archives: Party Hovedstadsområdet


Tantra københavn tantra massage for mænd

tantra københavn tantra massage for mænd

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Tantramassage. Tantra massage hos Celestine. Gennem flere år havde jeg været nysgerrig på tantramassage, men det var først, da jeg mødte Celestine på en.

Videos

tantra massage for men

: Tantra københavn tantra massage for mænd

Tantra københavn tantra massage for mænd Nogle kommer blot fordi de er nysgerrige. Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. Og aldrig har jeg oplevet så vild en rutsjebanetur af følelser og tanker op til at skulle noget. Hun styrer processen og energien blidt. Celestine sætter sig imellem mine ben og masserer dem langsomt, igen med blide strøg.
PRIVAT FISSE GRATIS FISSE 690
Tantra københavn tantra massage for mænd 139
Tantra københavn tantra massage for mænd Jeg svæver ud af templet. Hvornår du vælger at bestille tid til selve behandlingen er helt op til dig. Bliver man masseret af en kvinde, kan man opleve at hun også bruger sin krop. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Hvor starter jeg med tantra? Min massør hedder Adinatha.
tantra københavn tantra massage for mænd

  1. tantra københavn tantra massage for mænd sagt:

    -

  2. tantra københavn tantra massage for mænd sagt:

    -

  3. tantra københavn tantra massage for mænd sagt:

    -

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Next page →